hu en
2021. Augusztus 01. 20:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szabics Imre: "A helyzetek alapján bőven meg kellett volna nyerni a meccset"

A két vezetőedző értékelte a ZTE FC - MOL Fehérvár FC bajnokit.

Szabics Imre:

"Nagyon pozitív volt a reakció az elmúlt két hétben történtekre, elégedett vagyok a hozzáállással. A helyzetek alapján bőven meg kellett volna nyerni a meccset. Keményen dolgoztunk, és ha így fogunk dolgozni a jövőben is, meg fogjuk nyerni a mérkőzéseket. A különbséget szerintem lehetett látni a stadionban és a tv előtt is, ezt a mérkőzést minimum 1-0-ra meg kellett volna nyerni. A hazaiaknak egy helyzetük volt az első félidőben, többre nem emlékszem, a másodikban pedig helyzet nélkül kaptunk egy gólt. A meccset kontrolláltuk, az egyenlítés után is voltak lehetőségeink, hogy megszerezzük a második találatot. Mindkét cserejátékost azzal küldtem be, hogy nyerjünk és gólt, gólokat szerezzenek, esetleg gólpasszt adjanak, ez ma sajnos nem sikerült."

Waltner Róbert:

Igazságos döntetlen született. A Vidinek voltak helyzetei az első félidőben, de mi is szerehettünk volna gólt Zimonyi révén. A Vidi remek csapat, jól is játszottak, de hátrányból döntetlenre hoztuk a meccset, mindenki odatette magát. Láttam a csaptegységet, készültünk ellenfelünkre, akik váltottak is meccs közben. Sok sérültünk van, nem volt cserénk a középpályára, a fiúk viszont megdolgoztak az egy pontért, büszke vagyok rájuk! Nagyon elfáradtam én is, nem tudtam ülve maradni a mérkőzésen. Vitt a vérem, beleéltem magam, legszívesebben befutottam volna a pályára. De megérte!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek