hu en
2021. Július 26. 17:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a szezonnyitó bajnoki mérkőzésünkre

Jegyvásárlásra elővételben online és a VidiShopban van lehetőség, de a meccs napján, a helyszínen is tudtok belépőt venni.

Csapatunk vasárnap 17:45-kor a ZTE otthonában kezdi el a 2021/2022-es bajnoki szezont.

Jegyvásárlás

A találkozóra szóló teljes árú vendégjegyek elővételben online és a VidiShopban (nyitvatartás: munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30) 2000 ft-ba,  meccsnapon a helyszínen 2500 forintba kerülnek. Diákok és nyugdíjasok 1600 ft-os kedvezményes jegyet vásárolhatnak elővételben, míg a meccs napján 2000 ft-ért válthatják meg belépőjüket a helyszínen. 3 év alattiak számára a VidiShopban 500 ft-os regisztrációs jegy váltható.

Elővételben online a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet belépőt váltani. Meccsnapon a vendégpénztár 16:45-kor nyit. 

A jegyvásárláshoz klubkártya megadása nem kötelező és személyes adatokat sem kell megadni, azonban a kedvezményes jegyeket vásárlóknak igazolniuk kell, hogy jogosultak a kedvezmények igénybevételére. 

Védettségi igazolvány minden esetben szükséges. A hatályos jogszabályoknak megfelelően érvényes védettségi igazolvánnyal és személyazanosító igazolvánnyal lehet csak belépni a stadionba. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolók védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

Megközelítés

Személygépjárművel érkező szurkolóink a vendégszektor melletti térköves parkolóba állhatnak, illetve a közeli Zala Plaza parkolói is használhatóak. A stadion kapui 16:45-kor nyitnak, a vendégszektorban büfé található.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek