hu en
2021. Február 02. 07:00  -  Farkas Szilárd   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Ki kell másznunk a gödörből, és újra a legjobb formánkat kell mutatnunk

Vezetőedzőnk eredményes játékot vár a csapattól.

Az OTP Bank Liga 19. fordulójában a 7. helyezett Mezőkövesdet fogadjuk hazai pályán, a MOL Aréna Sóstóban. A Mezőkövesd az előző fordulóban 3-2-re múlta felül az Újpestet, jelenlegi mérlegük a bajnokságban 7 győzelem, 3 döntetlen, és 8 vereség. A két csapat legutóbb októberben csapott össze egymással, azon a mérkőzésen 2-1-re győztünk.

Márton Gábor:

"Amit az előző mérkőzés előtt mondtam, az most hatványozottan igaz, ki kell másznunk a gödörből, és újra a legjobb formánkat kell mutatnunk, nincs időnk a sajnálkozásra. Mióta a MOL Fehérvár FC vezetőedzője vagyok, még nem fordult elő, hogy egymás utáni két mérkőzésen vesztesen hagyjuk el a pályát, ez a teljesítmény ennél a klubnál megengedhetetlen. Nem szeretnék fogadkozni, a célunk az, hogy a pályán mutatott teljesítményünkkel bizonyítsuk, nem felejtettünk el futballozni" - nyilatkozta vezetőedzőnk a találkozót megelőzően.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek