hu en
2021. Február 02. 22:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
TUDÓSÍTÁS
Gól nélküli döntetlen a Mezőkövesd ellen

Csak helyzetekig jutottak a csapatok a MOL Aréna Sóstóban.

Az OTP Bank Liga 19. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry csapatát fogadtuk. Pintér Attila együttese a forduló előtt a tabella hetedik helyén állt. Márton Gábor vezetőedző ezúttal a Rockov - Bolla, Rus, Stopira, Fiola, Hangya - Rúben Pinto - Dárdai, Kovács I. - Petrjak, Zivzivadze kezdőt küldte pályára. 

Nem forogtak veszélyben a kapuk az első 10 percben, a csendet a vendégek törték meg, Chrien passzolt középre, Jurina lefordult és 12 méterről alig lőtt kapu fölé. Egy perccel később, Fiola passzát követően Zivzivadze lövése pattant egy védőről kapu mellé. A 24. percben Jurina készítette le a labdát lövésre Chriennek, a vendégek játékosa kapura is lőtt 10 méterről, Stopira lábáról szögletre pattant a játékszer. A következő minutumban Jurina nagy erejű lövését óriási bravúrral védte Rockov! A félidő második felében nem alakult ki gólhelyzet egyik kapu előtt sem, 0-0-val mentek pihenni a csapatok.

A második játékrész elején Vadnai beadását Vutov fejelte alig kapu fölé 7 méterről. A 64. percben Besirovic fejese szállt kapu fölé egy szögletet követően. 5 perccel később Petrjak előtt is adódott lehetőség, 15 méterről lőtt kapu fölé kapásból. A 77. percben hatalmasat mentett Bolla a gólvonalról, Vutov szögletét Jurina fejelte 6 méterről kapura, védőnk szerencsére kirúgta a labdát. Az utolsó 10 percben - bár mindkét csapat próbálta megnyerni a meccset - egy helyzetet láthattunk, Fiola 23 méterről lőtt kapura egy lecsorgó labdát, Szappanos védett.

Nem született gól tehát mérkőzésen, egy pontot szereztünk a Mezőkövesd ellen. Legközelebb vasárnap lépünk pályára, az FTC vendégei leszünk Budapesten.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek