hu en
2021. Január 23. 22:30  -  Farkas Szilárd   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Örülök a győzelemnek"

A mérkőzés után a két vezetőedző értékelte csapataik teljesítményét.

Márton Gábor:

"A mérkőzés elejétől kezdve próbáltunk támadólag fellépni. Az első félidő kezdetén kissé akadozott a játékunk, rosszul helyezkedtünk a pálya egyes részein, főleg a középpályán, ennek ellenére a helyzeteink megvoltak, az első gólunkat viszonylag hamar megszereztük. A második félidő jobban tetszett, de nem akarok elégedetlenkedni, örülök a győzelemnek. Volt néhány játékos, aki egy kissé fáradtabban mozgott, ennek meg kell keresni az okát, azonban ez semmit nem von le a győzelem értékéből. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy a csapatbusz indulásakor több tucatnyian ellátogattak a MOL Aréna Sóstó elé, ezzel is kifejezve lelkesedésüket és elhivatottságukat a csapat irányába. A mai győzelmet és a gólokat nekik ajánljuk!"

Michael Oenning:

"Motiváltan léptünk pályára, hiszen folytatódott a bajnokság, a tavaszi szezon első mérkőzésén szerettünk volna beleadni apait-anyait, szerettünk volna technikailag jól kidolgozott és megvalósított mérkőzést játszani, mindez az első gólig tartott. Próbáltunk támadólag fellépni, gólszerzési lehetőségeket kialakítani, de nem lehet úgy játszani, hogy kizárólag csak a támadójátékra összpontosítunk, és eközben nem figyelünk eléggé a védekezésre. A támadó- és védekező játékunknak egyaránt prioritást kell élveznie, főleg egy ilyen ellenféllel szemben, mint a MOL Fehérvár. Rengeteget hibáztunk, az ellenfél sokszor lefutott bennünket, a második gól után egyre inkább csökkent annak az esélye, hogy vissza tudunk jönni a mérkőzésbe. Össze kell szoknunk a csapattal, meg kell találnunk az összhangot. Csalódott vagyok a mai mérkőzés és leginkább a kapott gólok száma miatt. Ki kell elemeznünk a játékunkat, a mai egyáltalán nem az a teljesítmény volt, amit a jövőben látni akarok a csapattól."

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek