hu en
2021. Január 19. 14:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A kilencedik helyezett Újpest FC vendégei leszünk szombat este

Októberben, hazai pályán 5-1-re nyertünk a fővárosi lila-fehérek ellen. 

Szombaton este 19:30-kor Újpestre látogatunk, a 2021-es esztendő első tétmeccsét a Szusza Ferenc Stadionban játsszuk. Ellenfelünk a téli szünetben edzőt cserélt, Rogan Predrag helyére Michael Oenning érkezett. A német szakember Magyarországon korábban a Vasas együttesét irányította 2016-2018 között. 

Nem volt nagy játékosmozgás Újpesten a rövid téli szünetben, novemberben érkezett a csapathoz a nigériai Simeon Ajanah-Chinedu, míg az izlandi Aron Bjarnason kölcsönből tért vissza a IV. kerületbe. Eddig egy távozót jelentett be az újpesti klub Rácz Barnabás személyében. 

Az Újpest FC az eddigi 16 bajnokijából 5-öt megnyert, 4 döntetlen mellett pedig 7 vereséget szenvedett. 20 gólt szerezett és 32-t kapott, a csapat legeredményesebb játékosa az 5 gólos Simon Krisztián.

Legutóbb októberben játszottunk velük, a 6. fordulóban 5-1-re győztünk a MOL Aréna Sóstóban.

Az összecsapásról a molfehervarfc.hu oldalon élő, szöveges tudósítást olvashattok, az M4 Sport+ csatornán és az m4sport.hu weboldalon pedig élőben nézhetitek a meccset!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek