hu en
2020. Október 18. 09:00  -  Farkas Szilárd   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Minden mérkőzésen a győzelem a cél"

Vezetőedzőnk kiemelte, nem szabad hibákat elkövetnünk.

Az OTP Bank Liga 7. fordulójában a tizenegyedik helyen álló Honvédhoz látogatunk. A fővárosiak eddig öt mérkőzésből két győzelemmel és három vereséggel rendelkeznek, a rúgott és kapott gólok tekintetében kiegyenlített a mérlegük, tizenegy találatuk mellett szintén tizenegyszer kapituláltak.

"Tény, hogy a Honvéd nem kezdte jól a bajnokságot, ettől függetlenül a keretük kiváló játékosokból áll.
A tabellán elfoglalt helyezésük nem tükrözi a csapat erejét. A szakmai stábbal kielemeztük a játékukat, ez alapján készültünk. Meg kell találnunk a gyenge pontjaikat, és kihasználni a lehetőségeinket, ugyanakkor vigyáznunk kell, hogy az erősségeiket ne tudják megmutatni, nem szabad hibákat elkövetnünk. Bízom benne, hogy a megfelelő felkészülésnek köszönhetően folytatni tudjuk jó szereplésünket a bajnokságban. Számunkra minden mérkőzésen a győzelem a cél, ez ezúttal sem lesz másként" - nyilatkozta vezetőedzőnk.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek