hu en
2020. Október 18. 20:00  -  Farkas Szilárd   -   Fotó: molfehervarfc.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Márton Gábor: "Megnyerhettük volna a találkozót"

A két vezetőedző értékelte a Honvéd - Vidi bajnokit.

Márton Gábor:

"Nehéz helyzetben vagyok a mérkőzés után, egyelőre még a történtek hatása alatt állok. Kiválóan játszottunk, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, miközben az ellenfél szinte el sem jutott a kapunkig. A Honvéd egyenlítő góljáról annyit, hogy sajnos az ilyesmi benne van a futballban. Hogyha hátul hibázol és gólt kapsz, nincs lehetőség a javításra, hogyha elől kimarad egy helyzet, akkor azon lehet még javítani. A mai mérkőzés és eredmény bizonyos értelemben nem volt igazságos. A Honvédnak esélye nem volt a győzelemre, mi domináltunk a mérkőzésen. Természetesen hibátlanul nem lehet lejátszani egy meccset, ettől függetlenül megnyerhettük volna a találkozót, de ez sajnos ma nem sikerült" - mondta Márton Gábor.

Bódog Tamás:

"Jó mérkőzést láthattunk. Megvoltak azok a periódusaink, amikor jól játszottunk, és azok is, amikor a Fehérvár kerekedett fölénk. Igaz, hogy többet birtokolták a labdát és több helyzetet dolgoztak ki, dehát ilyen a foci, hogyha kicsit jobban összpontosítunk és a végén kaput talál Ugrai lövése, akkor ezt a meccset meg is nyerhettük volna. A játékosok minden tőlük telhetőt megtettek a pályán, nehéz dolgunk volt, mert a labdát nem tudtuk minden helyzetben megtartani, próbáltuk úgy megjátszani a csatárokat, hogy utána fel tudjunk zárkózni, azonban ezt a játékot nem igazán tudtuk megvalósítani. A hozzáállással és az akarattal nem volt gond, úgy gondolom, ezekre lehet építeni, egyelőre messze vagyunk attól a játéktól, amit játszani szeretnénk" - nyilatkozta Bódog Tamás.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek