hu en
2023. Augusztus 14. 00:09  -  fehervarfc.hu   -   Fotó: fehervarfc.hu
A két vezetőedző értékelte a KTE - Fehérvár FC bajnoki mérkőzést

Bartosz Grzelak és Szabó István nyilatkozott a lefújás után.

Bartosz Grzelak:

“A múlt héten öt gólt kaptunk a Ferencváros ellen, így a héten sokat beszéltünk a csapattal a szilárd védekezés fontosságáról. Az első félidőben jól játszottunk, kompaktak voltunk, kevés helyet hagytunk az ellenfélnek, így csalódott vagyok, hogy egy rögzített helyzetből kaptunk gólt, ami már sorozatban a második meccsen történt a múlt heti után. A második játékrészben az volt a célunk, hogy ne veszítsük el a koncentrációt és többet cseréltünk is, hiszen sok mérkőzés a 60. perc után dől el, és a cserék hoztak is új energiát a játékunkba. Voltak helyzeteink, közel voltunk az egyenlítéshez, de nem eléggé, egy kis szerencsével más eredmény születhetett volna. Csalódott vagyok, de nem tudok negatívat mondani a játékosaimra, mert végig küzdöttek. nagyon nehéz ellenfeleink voltak az elmúlt három fordulóban az Újpest, az FTC és a Kecskemét személyében, meglátjuk, hogy a bajnokság során más csapatok milyen eredményt tudnak majd elérni például itt Kecskeméten. Erősen kell kijönnünk ebből a helyzetből és optimistának kell maradnunk.”

Szabó István:

“Készültünk a Vidi játékára, kielemeztük mindkét eddigi meccsüket a bajnokságban. Azt első félidőben azt játszottuk, amire készültünk, gyorsak voltunk, a szélekről sikerült kialakítanunk helyzeteket. Éreztem, hogy a szünetben a Vidi is változtatni fog, és a második játékrésszel nem is vagyok annyira elégedett, mert nem használtuk ki a lehetőségeinket, pedig az átmenetekből sikerült helyzeteket kialakítanunk. A Vidi kapufájánál nagy szerencsénk volt, bár nekünk is volt kettő. Egy éles meccs volt, amin meg akartuk szerezni a három pontot. Örülök, hogy egy jó játékosokból álló csapatot győztünk ma le, gratulálok a játékosaimnak!”

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek