hu en
2023. Július 21. 14:10  -  Wéninger Ákos
Utolsó nyári edzőmeccsünket a PMFC ellen játsszuk szombat délelőtt

Szombati ellenfelünk az előző szezonban az NB II-es bajnokságban a 7. helyen végzett. 

Szombaton délelőtt a PMFC látogat Sóstóra, ez lesz az utolsó nyári edzőmeccsünk. A Gyirmót elleni találkozóhoz hasonlóan a PMFC ellen is zárt kapus mérkőzést játszunk. 

A piros-feketék az előző szezonban az NB II-es bajnokságban a 7. helyen végeztek. Weitner Ádám tanítványai a nyár folyamán eddig öt felkészülési mérkőzést játszottak. Siófokon 1-0-ra nyertek, Kaposváron gól nélküli döntetlent játszottak, a Kozármislenytől 2-1-re kikaptak, míg a Majosi SE ellen 5-1-re, a Szentlőrinc ellen pedig 2-1-re nyertek. 

A pécsi együttes ellen utoljára 2016-ban játszottunk egy Magyar Kupa-mérkőzést, akkor idegenben simán nyertünk 4-0-ra a Márton Gábor vezette PMFC ellen. A Pécs utoljára a 2014/2015-ös idényben szerepelt az NB I-ben, az eddigi utolsó élvonalbeli bajnokinkat ugyancsak 4-0-ra nyertük meg a PMFC ellen. 

Összesen eddig 85 alkalommal mérkőztünk meg a PMFC-vel, 41 győzelem és 24 döntetlen mellett 20 alkalommal vereséget szenvedtünk. Érdekesség, hogy az első egymás elleni meccsünket kereken 50 esztendeje játszottuk, azon a találkozón 1-1-es döntetlen született. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek