hu en
2023. Július 12. 10:45  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: fehervarfc.hu
Ambach Arnold profi szerződést írt alá klubunkkal

A fiatal támadó tavasszal már az NB III-as csapatunkat erősítette, ahol 15 mérkőzésen háromszor volt eredményes.

Ambach Arnold 2006. február 16-án született Székesfehérváron. Öt éves korában Ercsiben kezdett el futballozni, onnan 2014-ben igazolt a Vidibe. 2018-2021 között Felcsúton, a Puskás Akadémia utánpótlás-csapataiban szerepelt, 2021 februárjában igazolt vissza Székesfehérvárra. Az előző szezont a Vidi U17-es csapatában kezdte el, a téli felkészülési időszakban került fel a Vidi II-be, ahol hamar meggyőzte az Imrik László vezette szakmai stábot, így tavasszal már az NB III-ban szerepelt.

Első felnőtt bajnokija emlékezetesre sikerült, hiszen két perccel azután, hogy csereként pályára lépett, második labdaérintéséből gólt szerzett úgy, hogy még nem múlt el a meccs napján 17 éves. Néhány héttel később szenzációs gólt lőtt szabadrúgásból a III. Kerületi TVE ellen idegenben. 

Ambach Arnold tehetségére már a válogatottnál is felfigyeltek, tavasszal az U17-es válogatottba kapott meghívót. Fiatal játékosunk a hét folyamán aláírta élete első profi szerződését klubunkkal, amelyhez ezúton is gratulálunk és további sok sikert kívánunk neki piros-kékben!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek