hu en
2023. Július 01. 20:05  -  Óházy Bálint   -   Fotó: fehervarfc.hu
A két vezetőedző értékelte a Fehérvár FC - FC DAC 1904 edzőmérkőzést

Bartosz Grzelak és Adrian Gula összegezte a látottakat.

Bartosz Grzelak:

"Ez volt az első nyári felkészülési mérkőzésünk és egy olyan ellenféllel találkoztunk, akik jóval előrébb tartanak nálunk a felkészülésben, ráadásul sok hiányzónk is volt, többen válogatottbeli mérkőzéseik, mások sérülés miatt nem állhattak a rendelkezésünkre. A mai meccs jól szolgálta azt a célt, hogy gyakoroljuk a játékstílusunkat mérkőzésszituációban is. Voltak olyan dolgok a mérkőzésen, amik jól néztek ki, de olyanok is, amiken gyorsan javítanunk kell majd. Örülök annak, hogy a mai mérkőzésen szép számban mutatkoztak be játékosaink a második csapatból is, de mivel ők még mindössze néhány edzésen vannak túl velünk, nem volt könnyű számukra a mai mérkőzés. Bízom benne, hogy jövő héttől már több játékos áll majd rendelkezésünkre az első keret tagjai közül."

Adrian Gula:

“Örülök a mérkőzés nagyrészében mutatott teljesítményünknek, voltak jó periódusaink a mai meccsen. Örülök, hogy hatékonyak tudtunk lenni az ellenfél kapuja előtt, jól kezdtük a meccset, jól támadtunk le, az viszont bosszantó, hogy megint több helyzetre volt szükségünk ahhoz, hogy megszerezzük a vezetést. Tudjuk, hogy a Fehérvár teljesen más fázisában van a felkészülésnek, mint mi, de a saját csapatunkra és játékunkra fókuszálunk. Szuper stadionban, remek pályán játszhattunk, köszönjük a hazaiak vendégszeretetét!”

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek