hu en
2023. Április 27. 14:10  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A Vidi is ott lesz a Sportmajálison!

Látogass ki te is május 1-jén a Bregyó Sportközpontba, ahová kitelepül a VidiShop, ügyességi játékainkkal pedig meccsjegyeket is nyerhetsz!

A korábbi hagyományokat felelevenítve, Székesfehérvár városa idén is a Bregyó Sportközpontban rendezi meg május 1-jén a Sportmajálist!

A rendezvény 8:45-kor kezdődik a megnyitóval, ahol átadják a Székesfehérvár Sportjáért díjakat is, 9:00-kor pedig az egyesületek hagyományos felvonulása kezdődik majd a Petőfi-szobortól a Bregyó közig. A felvonuláson hagyományosan a város tehetséges fiatal sportolói viszik egyesületük zászlóját, a Vidi lobogóját ezúttal a magyar felnőtt válogatott keretében is számításba vett kapusunk, Terestyényi Anna hordozza majd. A felvonuláson természetesen leány-, és fiú utánpótlás-csapataink is részt vesznek majd.

10:00 órától pedig a Sportmajális 13-as számú standjánál - az ugrálóvár mellett - 17:00 óráig a Vidi-pontot is megtalálhatjátok majd a Bregyó Sportközpontban, ahová legújabb ajándéktárgyainkkal és 2022/2023-as mezeinkkel kitelepül a VidiShop, Stoplival találkozhatnak a legfiatalabb Vidi-szurkolók 13:00 óráig, valamint gyereksarokkal (színezőkkel, lufikkal és lemosható tetoválásokkal), minifoci-pályával és ügyesség játékokkal is várjuk szurkolóinkat - utóbbin már csak azért is érdemes részt venni, mert a készlet erejéig jegyeket lehet nyerni a Vidi-Mezőkövesd bajnoki mérkőzésre!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek