hu en
2023. Április 12. 10:10  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A hatodik helyezett Kisvárda otthonába látogatunk

Vasárnap 15. alkalommal mérkőzünk meg a Kisvárdával az élvonalban. 

Vasárnap 15:30-kor Kisvárdán lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 15. egymás elleni bajnokija az élvonalban. Az eddigi 14 mérkőzésből kilencet megnyertünk, kettő döntetlen mellett háromszor kikaptunk. A gólkülönbség 32-15, ami egészen kimagasló, 3,4 gólt jelent meccsenként. 

Székesfehérváron nyolcból nyolc meccset megnyertünk, idegenben viszont az eddigi hat bajnokiból csak egyet tudtunk megnyerni, kétszer döntetlent játszottunk, háromszor pedig kikaptunk. 

A Kisvárda 2023-ban tíz NB I-es bajnokit játszott eddig, ezekből kettőt elveszített (Kisvárda - DVSC 0-1, Kisvárda - Kecskemét 0-1), egyet megnyert (Kisvárda - Újpest 2-1) és hétszer döntetlent játszott (Kisvárda - Paks 2-2, Bp. Honvéd - Kisvárda 1-1, Kisvárda - FTC 0-0, Vasas - Kisvárda 2-2, Mezőkövesd - Kisvárda 1-1, Kisvárda - PAFC 2-2, ZTE - Kisvárda 0-0)

A Mezőkövesd elleni döntetlent követően távozott a csapat éléről Török László vezetőedző, helyére pedig az Újpestről menesztett Milos Kruscic érkezett, akivel eddig két döntetlent ért el a Kisvárda a PAFC és a ZTE ellen. 

A Kisvárda ebben a szezonban eddig 8 bajnokit nyert meg, 11 döntetlen mellett 7 alkalommal szenvedett vereséget. A csapat gólkülönbsége 37-40. A Kisvárda legeredményesebb labdarúgója a 7 találatnál járó Rafal Makowski. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek