hu en
2023. Április 05. 17:47  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
RÓLUNK ÍRTÁK
Bartosz Grzelak: "Extra motivációt lehet meríteni abból, ha az egész várost büszkévé akarjuk tenni"

A sportal.hu oldalnak adott hosszabb interjút vezetőedzőnk.

Kedd délután talán néhány szurkolónk is találkozothatott a belvárosban vezetőedzőnkkel, Bartosz Grzelakkal, aki az Országalma melletti népszerű kávézóba igyekezett, hogy interjút adjon a sportal.hu újságíróinak. Az oldal szerkesztői eddigi karrierjéről, és a fehérvári tapasztalatokról is kérdezték a lengyel származású svéd szakembert, akivel szóba került többek között a múlt heti Alba-Falco kosármeccs is.

Kinevezése óta Székesfehérváron lakik, múlt hétvégén pedig az Alba Fehérvár meccsén tűnt fel. Miért tartja fontosnak, hogy megismerje a várost, és a környezetet, amely körülveszi?

Egyfelől, mert a helyi csapat edzőjeként nemcsak a klubot, hanem a várost is képviseled. Ezért próbálom minél inkább megismerni Székesfehérvárt, minél több időt tölteni a városban. Extra motivációt lehet meríteni abból, ha az egész várost büszkévé akarjuk tenni, nem csak a futballszurkolókat. Bízom benne, hogy idővel képesek leszünk megtölteni a stadiont, és idővel a hazai meccseink a legfontosabb programot jelentik majd a város életében. Nagy öröm lenne, ha az egész város a csapat mögé állna. Egy nap távozom majd, ilyen az edzők élete, de bízom benne, hogy azon a napon a Fehérvár jobb helyzetben lesz, mint amikor idejöttem. Nemcsak a tabellán, hanem mint klub is. Ez lenne a legnagyobb öröm.

A teljes interjú elolvasható ide kattintva.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek