hu en
2023. Március 16. 08:20  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Profi szerződést kapott klubunktól Cserkuti-Németh Olivér

A 16 éves játékos részt vett a Vidi téli edzőtáborában és már bemutatkozott az NB III-as csapatban is bajnoki mérkőzésen.

Cserkuti-Németh Olivér 2006. május 22-én született Zalaegerszegen. Az általános iskola befejezése után próbajátékon vett részt a Vidinél, ahol a fehérvári szakemberek ki is választották a fiatal csatárt, így a középiskolát már Székesfehérváron kezdte el. Olivér az eddigi pályafutásáról itt beszélt bővebben.

2020 óta a Vidi játékosa, az U15-ös, U16-os és U17-es csapatainkban szerepelt eddig, idén pedig már NB III-as bajnoki mérkőzésen is bemutatkozott a Vidi II-ben. Januárban az első csapattal edzőtáborozott Horvátországban, az Eszék ellen pályára is léphetett. Korábban meghívták már az U17-es válogatottba is Olivért, akivel klubunk 2025. december 31-ig írt alá szerződést. 

Gratulálunk és sok sikert kívánunk Cserkuti-Németh Olivérnek!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek