hu en
2023. Március 10. 13:45  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Lirim Kastrati: "Pakson is a győzelemért fogunk pályára lépni"

Koszovói szélsőnk a heti munkáról és a Paks játékstílusáról is nyilatkozott a szombati bajnoki előtt.

“Nagyon motiváltak vagyunk, sokat vártunk a múlt heti győzelemre, amiért megküzdöttünk a pályán. Ezt követően természetesen jobb a hangulat is, a héten megpróbáltunk a lehető legjobban felkészülni a szombati meccsre, minden játékos száz százalékosan motivált, a győzelemért fogunk pályára lépni. Tudjuk, hogy a Paksnak magas és erős csatárai vannak, sok beadással operálnak, nekik ez a stílusuk. A miénk más, de felkészültünk belőlük is, biztos vagyok, hogy mindenki ki fogja magából adni a maximumot” - nyilatkozta honlapunknak a Paks elleni bajnoki előtt Lirim Kastrati, akit Kenan Kodróval közös, kézfogós gólöröméről is kérdeztünk, amit a Vasas elleni második gólnál már nem először láthatott a MOL Aréna Sóstó közönsége.

“Ez két jó barát közös ünneplése, aminek a története most még maradjon titok, de a szezon végén el fogjuk árulni mindenkinek (nevet).”

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek