hu en
2023. Március 09. 15:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A Hiemer-házban díjazták Fejér vármegye legjobb női csapatát, a MOL Fehérvár FC-t

A vidis hölgyek mellett a fehérvári jégkorongozókat, Nagy Evelin ökölvívót, Dévay Márk triatlonost is díjazták, az Év Embere pedig Örsi Ferenc lett 2022-ben vármegyénkben. 

Csütörtök kora délután a Hiemer-házban került sor Fejér vármegye legjobb csapatainak és sportolóinak, valamint az Év Emberének ünnepélyes díjátadójára. Nagy Zoltán Péter, a Fejér Megyei Hírlap főszerkesztője köszöntötte az eseményen megjelent sportolókat és újságírókat. 

Fejér vármegye legjobb női csapata 2022-ben a MOL Fehérvár FC lett a Hírlap és a feol.hu olvasóinak szavazatai alapján. A férfi csapatok közül a legtöbb szavazatot a Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata kapta. Az egyéni sportolók közül Nagy Evelin ökölvívó lett az Év Női Sportolója, míg Dévay Márk triatlonos az Év Férfi Sportolója lett. 

A díjat Káldor András, a Fejér Megyei Hírlap újságírója adta át Romanoczki Kármen csapatkapitánynak. 

A sportolókon kívül az Év Emberét - Örsi Ferencet - is díjazták. Örsi Ferenc a legendás Ikarus-buszok formatervezője volt.

A vidis hölgyeken és a női NB I-es csapat stábtagjain kívül Juhász Roland sportigazgató és Kenyeres Imre utánpótlás-sportigazgató is jelen volt az eseményen. 

Ezúton is szívből gratulálunk a fehérvári hölgyeknek!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek