hu en
2023. Március 07. 12:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
UP: Hat győzelmet arattak utánpótlás csapataink a hétvégén

U17-es csapatunk az MTK-val játszott döntetlent a legmagasabb osztályban, a kisebbek és a hölgyek kivétel nélkül nyertek a múlt héten.

U19 "B" csoport, 2. forduló
Várda Labdarúgó Akadémia - MOL Fehérvár FC 3-1 (1-0)

Idei második bajnoki mérkőzésén a félidőben 1-0-s hátrányban volt U19-es csapatunk, 2-0 után a 71. percben Gulyás András Botond góljával sikerült szépítenünk, végül azonban a hazaiak 3-1-re nyertek.

U17 "A" csoport, 2. forduló
MTK Budapest - MOL Fehérvár FC 1-1 (0-0)

Egy gyors gólváltás után döntetlennel ért véget U17-es csapatunk hétvégi bajnokija, gólunkat a 68. percben Németh Péter Gyula szerezte.

U16 "B" csoport, 2. forduló
UTE - MOL Fehérvár FC 5-0 (4-0)

Sajnos már az első félidőben eldőlt U16-os csapatunk mérkőzése, amin ellenfelünk Virágh Milán kiállítása miatt a 16. perctől emberelőnyben játszott.

U15 Országos Alap csoport, 12. forduló
MOL Fehévár FC - Békéscsaba 1912 Előre 2-1 (1-0)

Erni Kevin Károly góljával a 32. percben szereztük meg a vezetést, majd a 85. minutumban Kapachenia Daniil találata döntötte el javunkra a mérkőzést.

U14 Országos Alap csoport Nyugat, 14. forduló
MOL Fehérvár FC - Budafoki LC 5-1 (2-1)

Gólzáporos győzelmet aratott idei első bajnokiján U14-es együttesünk. Karda Marcell mesterhármast szerzett, rajta kívül Domján Loránd és Nagy Zsigmond volt eredményes csapatunkból.

U13 Országos Észak-Nyugat, 15. forduló
CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MOL Fehérvár FC 0-2

Gulyás Hunor duplája döntötte el a mérkőzést, aki a 4. és a 18. percben talált be az ellenfél kapujába.

U12 Országos Észak-Nyugat, 15. forduló
CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MOL Fehérvár FC 0-7

Kiütéses győzelemmel kezdte az évet U12-es csapatunk. Szabó Patrik és Kis Milán duplázott, rajtuk kívül Munkácsi Milán, Kemény Ákos István és Bányai Áron volt eredményes.

Leány regionális U19 Dél-Nyugati csoport, 12. forduló
Paksi FC - MOL Fehérvár FC 0-14 (0-9)

Szombati Katalin Zsuzsanna négy, Toldi Dorina három, Bakó Alexandra Klára és Izinger Kinga kettő-kettő, valamint Bedő Szabina, Tóth Alexandra, Mindszenti Elektra egy-egy góljával nagy arányú sikert aratott legidősebb női utánpótláscsapatunk.

Leány regionális HNP U14 Észak-Nyugati csoport, 12. forduló
MOL Fehérvár FC - Budaörsi SC 3-1 (1-1)

Bár a vezetést a vendégek szerezték meg, Burján Boglárka egyenlített, majd a mérkőzés második 25 percében Pap Anasztázia és Kovács Liza Kata góljaival megfordítottuk a mérkőzést.

Leány U16-os csapatunk a múlt héten nem lépett pályára.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek