hu en
2023. Február 26. 13:58  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
1-1-es döntetlent játszott Győrben a Vidi II

NB III-as csapatunk rengeteg helyzetet alakított ki az ETO Akadémia ellen, azonban a hajrában a hazaiak szerezték meg a vezetést, de Balogh Máté 3 perccel a pályára lépését követően kiegyenlített. 

NB III Nyugati csoport, 2022-2023, Tavaszi szezon, 23. fordulóMeccs center 
1-1
(0-0)
Kulcsár 79
ETO Akadémia:
Kiss -- Óvári, Balogh (Szabó 46), Németh (Tóth 46), Hanzli, Mitring (Varga 85), Tamás (Moharos 69), Óvári (Kulcsár 69), Deákovits, Sipőcz, Urblík
Balogh 90
MOL Fehérvár FC II:
Dala -- Alef, Kojnok, Ambach Arnold (Szajkó 86), Babos Bence (Balogh 86), Horváth (Molnár 76), Tóth Tamás Vid (Cserkuti-Németh 76), Urbán, Berekali, Gyenti, Csepregi (Menyhárt 63)
2023.02.26. GyőrETO ParkJátékvezetők: Holczbauer FlóriánKeszthelyi TamásBlum Dániel

Vasárnap délelőtt Győrben, az ETO Akadémia vendégeként az alábbi felállásban lépett pályára Imrik László fiatal együttese: Dala - Gyenti, Urbán, Kojnok, Berekali - Alef, Horváth - Csepregi, Ambach, Babos - Tóth.

Az első lehetőség a 7. percben az ETO Akadémia előtt adódott, Tamás 14 méteres lövése alig kerülte el a kapunkat. Néhány perccel később mi is veszélyeztettünk, Horváth tekert kapu elé egy szabadrúgást, a labdáról csak centikkel maradt le az ötösön belül bevetődő Babos. A 22. percben Horváth már kapura tekert egy szabadrúgást körülbelül 20 méterre a hazai kaputól, Kiss Ákos azonban óriási bravúrral piszkálta ki a labdát a léc alól. A 31. percben Dala is bemutatott egy nagy bravúrt, Hanzli közeli lövését védte szépen utánpótlás-válogatott hálóőrünk, majd nem sokkal később Mitring is próbára tette kapusunkat, de Dala eszén nem sikerült túljárnia. Az első játékrészt Babos 11 méteres lövése és Kiss Ákos bravúros védése zárta.

A második félidő három perce tartott, amikor Horváth Barnabás egy szép szóló végén próbálta meg eltekerni a labdát a kapus mellett, de ezúttal is védeni tudott Kiss. A 63. percben kétszer is a gólvonalról vágták ki a labdát a hazai védők, először Alef 8 méteres fejese után, majd az ismétlést Babos fejelte néhány lépésről kapura, de ezúttal is tisztázni tudtak a védők a gólvonalról. 

A 79. percben egy szöglet utáni kavarodást követően Kulcsár bombázott közelről a kapunkba (1-0). A 88. percben megfogyatkoztak a győriek, Tóth szabálytalankodott Molnárral szemben, villant a második sárga és a piros is. A 90. percben a három minutummal korábban pályára lépő Balogh Máté lőtt 11 méterről kapura, a hazai védők ezúttal is tisztázni tudtak a gólvonal elől, azonban a kipattanóra Balogh érkezett és másodszorra már nem hibázott (1-1). Balogh Máté egy nappal korábban a Vidi első idei U19-es bajnokiján is eredményes volt a Szeged ellen 4-2-re megnyert találkozón.

A Vidi II legközelebb a Komárom csapata ellen lép pályára jövő héten vasárnap 11-kor Székesfehérváron. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek