hu en
2022. Szeptember 26. 12:58  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Simple Női Liga: hazai vereség az 6. fordulóban

Hét góllal nyertek a rutinosabb vendégek.

Szombaton hazai pályán a Puskás Akadémia együttesét fogadta a Vidi női NB I-es csapata. A találkozón megjelent egy lelkes fiatal csoport is, akik hangosan biztatták a lányokat, ennek ellenére egy jobboldali beadás után Mayer szerzett vezetést a vendégek részére, majd a 16. percben Diószegi két gólja után már 3-0-ra vezetett a PAFC. Ezt követően Szehofner eltalálta a kapufát, Székely lövését pedig Pongrácz védte, a kettő között viszont egy hazaadást követően Grönbergh labdát, majd gólt szerzett, így négy góllal vezettek a vendégek a szünet előtt.

A második játékrészben Nagy Lili távolról lőtt nagy gólt, majd Sinka is bevette kapunkat, a végeredményt pedig a csereként beálló brazil légiós, Siquera Gomez állította be. Vasárnap idegenben, az Astra HFC ellen játszik majd Gajdóczi Tibor csapata.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek