hu en
2022. Június 24. 19:50  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Babos Bence: "Álmodni sem mertem ilyen debütálásról a Vidiben"

18 esztendős támadónk első meccsén a Vidiben az első labdaérintéséből gólt szerzett. 

"Rendkívül boldog vagyok, ilyen debütálásról a Vidiben álmodni sem mertem. Ez volt az első meccsem az NB I-es együttesben és az első labdaérintésemből gólt fejeltem. Ahogy mondtam, nagyon boldog vagyok, de természetesen helyén kezelem a dolgokat. Tudom, hogy még nagyon sok munka vár rám és sokat kell még fejlődnöm, de örülök annak, hogy megkaptam a bizonyítási lehetőséget. Nagy vágyam, hogy a Vidi színeiben bemutatkozhassak majd az NB I-ben is, ezért mindent meg fogok tenni. Sajnos az elmúlt fél év nem volt könnyű számomra, sérülés miatt gyakorlatilag tavasszal alig tudtam játszani az NB III-as csapatban. Remélem, az előttünk álló szezonban a sérülések elkerülnek és töretlenül tudok fejlődni" - nyilatkozta honlapunknak Babos Bence. 

CÍMKÉK
Babos Bence 2022-2023 Barátságos Dunaújváros FC - MOL Fehérvár FC
Hírek
Dala Martin és Babos Bence is pályára lépett az U19-es válogatottban az Izrael elleni felkészülési mérkőzésen VÁLOGATOTT @ 2023. Február 03.

A magyar U19-es válogatott kedden és csütörtökön is megmérkőzött Izrael korosztályos válogatottjával, Babos Bence mindkét találkozón pályára lépett, Dala Martin pedig a csütörtöki meccsen kapott egy félidőnyi játéklehetőséget.

U19: Babos Bence is pályára léphet Izrael ellen VÁLOGATOTT @ 2023. Január 30.

Dala Martin mellett az eredetileg biztonsági tartalékként számításba vett támadó is bizonyíthat Szélesi Zoltánnak.

Dala Martin U19-es, Fodor-Papp Tamás U16-os válogatott meghívót kapott 2023. Január 23.

Babos Bencére pedig biztonsági tartalékként számítanak az U19-es válogatottnál, amely jövő héten két felkészülési mérkőzést játszik Izraelben.

Michael Boris értékelte a Dunaújváros elleni mérkőzést 2022. Június 24.

Vezetőedzőnk elégedett volt azzal, amit a felkészülés ezen szakaszában látott a csapattól.

Győzelemmel kezdtük a szezont 2022. Június 24.

Felkészülési mérkőzésen Petrjak, Babos, Dárdai, Hangya és Papp góljaival nyertünk Dunaújvárosban.

Az NB III Közép csoportjának bronzérmesével játszunk pénteken edzőmeccset 2022. Június 23.

A Dunaújváros FC élére a Vidi egykori kiváló támadóját majd későbbi vezetőedzőjét, Horváth Ferencet nevezték ki szerda délután, ellenünk már ő fog ülni a dunaújvárosiak kispadján. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek