hu en
2022. Június 03. 09:35  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Peter Zulj és Lamin Jallow távozik, Lyes Houri visszatér

Nem lépett életbe az opciós vételi jog egyik labdarúgónál sem.

Távozik a Viditől Peter Zulj és Lamin Jallow, miután klubunk nem léptette életbe a szerződésükben szereplő vételi opciót. Lamin Jallow 8 tétmérkőzésen 2 gólt szerzett Vidi-mezben, Peter Zulj 14 találkozón 3-szor volt eredményes. Mindkettőjüknek köszönjük a klubért végzett munkájukat, további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!

Lyes Houri ugyanakkor visszatér Fehérvárra, miután az Universitatea Craiova jelezte, hogy nem élnek a vételi opciójukkal. Francia középpályásunk ősszel meghatározó tagja volt a román élvonalbeli együttesnek, de a tavaszi idényt térdsérülés miatt kihagyni kényszerült. Klubunk további kölcsönadott játékosai (Gundel-Takács Bence, Emil Rockov, Zeke Márió, Halmai Ádám, Csoboth Kevin, Budu Zivzivadze, Szabó Levente, Zsóri Dániel, illetve kooperációs partnerünknél, a Budaörsnél szereplő Kojnok Zsolt és Horváth Barnabás) a tervek szerint szintén Fehérváron kezdik meg a felkészülést.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek