hu en
2022. Május 19. 09:20  -  Hermann Dorottya   -   Fotó: molfehervarfc.hu, mlsz.hu
U15: Szép Márton gólt szerzett a válogatottban, Fodor-Papp Tamás is bemutatkozott

Vidi-játékosokkal a soraiban győzte le Szlovákiát a magyar U15-ös válogatott.

A magyar U15-ös válogatott négycsapatos nemzetközi tornán vett részt Lengyelországban május elején.  Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, klubunk két fiatal játékosa, Szép Márton és Fodor-Papp Tamás is meghívást kapott az U15-ös nemzeti csapatba.

Az első játéknapon Finnország ellen lépett pályára Sándor György csapata, ahol az első félidőben inkább a finnek domináltak, 45 perc játék után 4-2-re vezettek az északiak. A második játékrész első perceben aztán U15-ös csapatunk játékosa Szép Márton állította be a 4-3-as végeredményt.  Szép kezdőként 55 percet játszott, Fodor-Papp Tamás nem lépett pályára az első mérkőzésen.

A második fordulóban a hazaiakkal csaptak össze a fiatalok, ezúttal szintén 4-2-es első félidő után végül 5-2-re Lengyelország győzött. Szép Márton a 60. percben állt be, Fodor-Papp ezúttal is a kispadon foglalt helyet. 

A tornát végül Szlovákia ellen, győzelemmel zárta a magyar U15-ös válogatott, a fiatalok 3-1 arányban múlták felül északi szomszédainkat. A győztes mérkőzésen Fodor-Papp Tamás állt a magyar válogatott kapujában és Szép is kezdőként lépett pályára, ezen a találkozón 68 percet kapott Sándor Györgytől.

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek