hu en
2022. Április 16. 18:01  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: Csókakő Jótékonysági Trail - Facebook
Több mint százan futottak Réti Patrik jótékonysági futásán

Festői környezetben, a csókakői várnál került sor a jótékonysági terepfutásra. 

Április 16-án második alkalommal került sor a Csókakör Jótékonyság Trail futóversenyre. A festői környezetből, a Jordán Parkerdőből induló terepfutás szervezői ezúttal a 2020 augusztusában gyógyíthatatlan csontvelőbetegséggel diagnosztizált korábbi játékosunkat, harmadik bajnokcsapatuk tagját, Réti Patrikot segítették a nevezési díjakból befolyó összegekkel.

A gyermekek 400 méteres és 2 kilométeres távon mérték össze tudásukat, a felnőttekre pedig 7, 14 vagy 21 kilométer várt a szombat 10 órai rajtnál. Patrik megható beszéde után indult neki a csókakői várnak a mezőny, soraiban több Vidi-alkalmazottal - többek között utánpótlás-sportigazgatónk, Kenyeres Imre is ott volt a futók között. Az időjárás végül kegyes volt az indulókhoz, az amatőr sportolók megúszták csapadék és sár nélkül az emelkedőket, így a több mint száz rajthoz álló jól eső fáradtsággal indulhatott haza a dobogósok megünneplése után a húsvéti ünnepekre.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek