hu en
2022. Március 06. 17:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A két vezetőedző értékelte a ZTE - MOL Fehérvár FC mérkőzést

Michael Boris és Waltner Róbert nyilatozott a lefújás után

Michael Boris:

“Gratulálok a Zalaegerszegnek, megérdemelt győzelmet arattak a mérkőzés összképét tekintve. Tudtuk, hogy ellenfelünk nagy bedobásokkal fog operálni, erre készültünk is, ezért is csalódás, hogy nem tudtuk kivédekezni az első gólt. A hazaiak tisztában voltak azzal, hogy menni fogunk előre, hogy megnyerjük a meccset, így átadták a területet, okosan játszottak. A második félidő elején minimális lesről találtunk be, illetve a mérkőzés végén is volt egy nagy lehetőségünk a gólszerzésre, tehát a helyzetek megvoltak, de élesebbnek kellett volna lennünk a kapu előtt. A hazaiak második, tizenegyesből szerzett gólja eldöntötte a találkozót.”

Waltner Róbert:

“Nagyon jó meccset játszottunk annak ellenére, hogy három új játékos játszott a védelmünkben. Sajnálom Bobál Dávid sérülését, annak viszont örülök, hogy Mocsi Attila beállt és jól teljesített. Nem adtuk fel a saját játékunkat, de készültünk a Fehérvárból, a játékosaim szinte tökéletesen megvalósították védekezésben, amit kértem, támadásban pedig jó helyen szereztünk labdákat és ha kicsit pontosabbak vagyunk, további gólokat is lőhettünk volna. Összeszedett, motivált és koncentrált volt a csapatom, aminek nagyon örülök, nagyon értékes győzelmet arattunk.”

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek