hu en
2022. Március 04. 09:30  -  Wéninger Ákos   -   mlsz.hu   -   Fotó: molehervarfc.hu
Dénes Csanád Vilmossal a kezdőben játszott döntetlent az U18-as válogatott

A Vidi II fiatal támadója 60 percet töltött a pályán a 0-0-s döntetlennel végződő találkozón.

Oross Márton szövetségi edző teljes sorcserét hajtott végre a keddi, balmazújvárosi találkozóhoz képest, a Nagyerdei Stadionban megrendezett mérkőzésen többek közt a Vidi II fiatal támadója, Dénes Csanád Vilmos is a kezdőben kapott helyet. 

Magyarország-Georgia 0-0
Magyarország: 12 Mergl Szabolcs - 3 Kaján Norbert, 5 Lénárt Gábor, 6 Tarcson Ákos (Mitring Zsombor, 60.), 7 Bakti Balázs, 10 Gruber Zsombor, 16 Sipos Szabolcs, 17 Babós Levente, 18 Szijjártó Ármin, 19 Tóth Rajmund (Artner Dávid, 60.), 24 Dénes Csanád Vilmos (Rácz Balázs, 60.)
Georgia: 12 Makatsaria - 2 Gognadze, 3 Pirtakhia, 4 Morchiladze, 8 Bagrationi, 10 Tsukulidze, 13 Khinazishvili, 14 Latsabidze, 16 Datuashvili, 18 Kartvelishvili, 20 Khabuliani

Ezúttal is a magyar válogatott lépett fel kezdeményezőbben, már az első percekben kézbe vette az irányítást, és próbálta feltörni a harcosan játszó georgiai védelmet. A mieink ezúttal egy fokkal agresszívebb letámadással próbálkoztak, és ez bevált, hiszen több alkalommal sikerült labdát szereznünk az ellenfél térfelén, de a lehetőségeink sorra kimaradtak. A vendégek ezúttal is inkább a kontrákban bíztak, de kevés veszélyt jelentettek a kapunkra, inkább egy-egy pontrúgásnál kellett figyelnie a védelmünknek.

A fordulás után sem változott a játék képe, a mieink játszottak fölényben, de a vendégek állták a sarat. Egyre durvábbá vált viszont a játék, mindkét oldalon sok volt a szabálytalanság, a játékvezető sárga lapokkal sem tudta megfékezni az indulatokat. A 66. percben a georgiai válogatott csapatkapitányát, Bagrationit második sárga lapja után kiállította a játékvezető, majd a 71. percben Khinazishvili is a kiállítás sorsára jutott. Kettős emberelőnyben nyomasztó fölényben játszott a magyar csapat, kapuja elé szegezte a vendégeket, akik a végén már csak a játék tördelésére törekedtek. A helyzeteink azonban kimaradtak, hosszabbítás pedig a sok játékmegszakítás ellenére sem volt, így 0-0-s döntetlennel zárult az összecsapás.

CÍMKÉK
Dénes Csanád Vilmos
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek