hu en
2022. Február 21. 13:10  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kölcsön-figyelő: február 14-21.

Zeke Márió és Budu Zivizvadze az NB I-ben, Csoboth Kevin és Szabó Levente az NB II-ben örülhetett győzelemnek.

Egy hét elteltével ismét megnéztük, hogy teljesítettek a Vidi kölcsönadott labdarúgói.

Az NB I-ben Budu Zivzivadze kezdőként a 79. percig volt pályán az Újpest Vidi elleni bajnokiján, a 74. percben gólt szerzett. Zeke Márió végigjátszotta a Gyirmót ZTE elleni, 1-0-s vereséggel végződött mérkőzését. A Zalaegerszegben Zsóri Dániel nem állt be, Halmai Ádám nem volt a keretben.

Az NB II-ben Csoboth Kevin góllal mutatkozott be a Szegedben, csapata 4-0-s győzelmet aratott a Tiszakécske otthonában. Szabó Levente végigjátszotta a Budafok idegenbeli, Dorog elleni, 2-0-s győzelemmel végződött bajnokiját. A Nyíregyháza ellen 0-0-s döntetlent elérő Budaörsben ezúttal nem volt a keretben Horváth Barnabás és a kooperációs megállapodás keretében ott futballozó Kojnok Zsolt.

Külföldön a szerb élvonalban szereplő Vojvodina Emil Rockovval a kapujában 1-0-s győzelmet aratott a Napredak ellen. Gundel-Takács Bence védte a horvát másodosztályú NK Jarun kapuját a Dubrava ellen 1-0-ra elveszített találkozón. Lyes Houri román első osztályban szereplő együttese, a Craiova 2-0-s győzelmet aratott a városi rivális Universitatea Craiova 1948 ellen, francia középpályásunk sérülés miatt továbbra sem volt együttese keretében.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek