hu en
2022. February 09. 22:35  -  molfehervarfc.hu   -   Photo: molfehervarfc.hu
MOL Magyar Kupa: a Győr ellen lépünk pályára a 6. fordulóban

Március 3-án, 20:00 órakor rangadóval folytatódik számunkra a sorozat.

Kedd este a Szeged-Csanád Grosics Akadémia 3-0-s legyőzévésel jutottunk be a MOL Magyar Kupa legjobb nyolc együttese közé. A szerda esti Vasas-FTC mérkőzés után a korábbi válogatott támadó, az utánpótlás-edzőként a Vidiben is megforduló Sowunmi Thomas segítségével elkészült a MOL Magyar Kupa negyeddöntőjének sorsolása is, amelynek alapján csapatunk a következő körben majd az ETO FC ellen lép pályára.

A MOL Magyar Kupa 6. fordulójának hivatalosan kijelölt játéknapja március 2., azonban a mérkőzés pontos dátuma és a kezdési időpontja az esetleges tv-közvetítés függvényében még változhat. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

A párosítások:

Kolorcity Kazincbarcika - Paksi FC
Budapest Honvéd - Ferencváros
ETO FC - MOL Fehérvár FC
Békéscsaba - Újpest FC

Frissítés: A találkozó március 3-án, 20:00 órakor kezdődik majd, az M4 Sport pedig élőben közvetíti.

Ellenfelünk:

Szurkolóinkak aligha kell bemutatni régi riválisunkat, az ETO FC-t, hiszen a győriekkel sok nagy csatát megvívtak már a Vidi játékosai a múltban. A négyszeres magyar bajnok Győr jelenleg az NB II-ben szerepel, edzőjük a volt válogatott támadó, Klausz László, a tabellán pedig a 22 forduló után, 32 pontot szerezve a 9. helyen állnak. A csapat házi gólkirálya a bajnokságban a hatgólos Óvári Zsolt, őt öt találattal Bacsa Patrik követi. A MOL Magyar Kupában eddig a Mosonmagyaróvárt, a Puskás Akadémiát, valamint a Nagykanizsát búcsúztatták a zöld-fehérek. Keretüket több ismert, NB I-es múlttal is rendelkező labdarúgó alkotja, a már említett két támadón kívül többek között Lipták Zoltán, Priksin Tamás, Kulcsár Kornél, Bagi István, Vernes Richárd és az U20-as vb-bronzérmes Kiss Máté neve is jól csenghet a magyar labdarúgás kedvelőinek.

Fehérvár FC - all rights reserved
This site uses cookies to deliver its services to offer you personalized advertisements and to analyze traffic. The usage data may be available to Google. By using this website you consent to the use of cookies. More information