hu en
2022. Február 07. 14:05  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a Budapest Honvéd elleni bajnoki mérkőzésre

A teljes árú jegy elővételben 2200 forintba kerül, a meccs napján a helyszínen pedig 2450 forintba. Diákok, nyugdíjasok és mozgássérült szurkolóink is kedvezőbb áron vásárolhatják meg elővételben a belépőjüket. 

Az OTP Bank Liga 20. fordulójában Kispestre látogat csapatunk, amely első alkalommal lép pályára a tavaly átadott vadonatúj Bozsik Arénában. 

Jegyvásárlási információk

A találkozóra online ezen a linken lehetséges a jegyvásárlás. Szurkolóink személyesen a MOL Aréna Sóstóban található VidiShopban (munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30) tudnak belépőt váltani.

Egyik módon történő vásárlás esetén sem szükséges klubkártya vagy személyes adatok megadása, viszont kedvezményes jegy váltásakor az arra feljogosító igazolványt (pl. diákigazolványt) be kell mutatni. Kedvezményes jegyre a diákok (18 éves korig!), mozgáskorlátozottak és nyugdíjasok jogosultak.

A hatályos jogszabályoknak megfelelően érvényes védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni a stadionba. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolók védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

Kérjük a szurkolókat, hogy vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.), továbbá a védettségi igazolványukat.

Jegyárak

Online a teljes árú jegy 2200 forintba, a diák/nyugdíjas jegy 1750 forintba, míg a mozgáskorlátozott szurkolóink részére 1500 forintba kerül a belépőjegy. 

Meccsnapon, a helyszínen a felnőtt jegyek 2450 forintba, a kedvezményes jegyek (diák/nyugdíjas) 1850 forintba, (mozgáskorlátozott) 1600 forintba kerülnek.

A Bozsik Aréna vendégpénztára mérkőzésnapon 11 óra 15 perckor nyit ki az Iparos utcában a vendégbejáratnál. Az Aréna bejáratának kapuit másfél órával a kezdés előtt, 12:45-kor nyitják ki. 

A Bozsik Aréna pénztáraiban meccsnapon készpénzzel, az Arénán belüli büfékben pedig csak bankkártyával vagy egyéb készpénzmentes módon lehet fizetni.

A Bozsik Aréna büféiben ugyanaz a repohár-gyártó cég biztosítja a repoharakat, amelyik a MOL Aréna Sóstóban is, így a MOL Aréna Sóstóban kapott tokenért is lehet repoharat kérni a Bozsik Aréna vendégszektorában található büfében. A repoharat a meccs után 15 percig lehet visszaváltani.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek