hu en
2022. Február 07. 10:00  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kölcsön-figyelő: január 31-február 7.

Zeke és Halmai is győztes bajnokin játszott az NB I-ben, Kojnok és Horváth Barnabás kezdő volt Budaörsön.

Egy hét elteltével ismét megnéztük, hogy teljesítettek a Vidi kölcsönadott labdarúgói.

Az NB I-ben Zeke Márió végigjátszotta a Gyirmót Újpest elleni, 1-0-s sikerrel végződő bajnokiját. A kapott gól nélküli találkozón a fiatal balhátvéd a 49. percben sárga lapot kapott.

Az MTK Budapest otthonában 2-0-s győzelmet arató Zalaegerszegbe Halmai Ádám a 90. percben állt be (ez volt a fiatal játékos első NB I-es mérkőzése), Zsóri Dániel nem volt a keretben.

Az NB II-ben szereplő Budaörsben kezdőként lépett pályára Horváth Barnabás, valamint a kooperációs megállapodás keretében ott szereplő Kojnok Zsolt is. A bajnokit a Pécs 1-0-ra nyerte, Kojnok végig a pályán volt, Horváthot a 64. minutumban cserélték le.

Szabó Levente a 62. percben állt be a Budafokba, amely 3-0-s vereséget szenvedett keddi kupaellenfelünk, a Szeged otthonában.

Külföldön szereplő kölcsönjátékosaink közül Lyes Houri csapata, a Craiova 1-1-es döntetlent játszott a hétvégén a CFR Cluj (Kolozsvár) ellen, a francia középpályás sérülés miatt nem volt együttese keretében.

Két kölcsönadott kapusunk, Gundel-Takács Bence és Emil Rockov számára még nem kezdődött el a bajnokság tavaszi idénye, Gundel-Takács csapata, a horvát másodosztályú NK Jarun szombaton, Rockov együttese, a szerb élvonalbeli Vojvodina pedig jövő hétfőn játssza elsőt tétmérkőzését 2022-ben.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek