hu en
2021. November 25. 22:55  -  Wéninger Ákos   -   mlsz.hu   -   Fotó: mlsz.hu
Másodszor is nyert az U18-as válogatott Montenegró ellen

A Vidi két fiatal tehetsége - Tóth Tamás Vid és Dénes Csanád Vilmos - ezúttal csereként lépett pályára.

Az Oross Márton vezette U18-as válogatott tagjai utolsó összetartásukon vesznek részt ebben az évben, és ebben az öt napban kétszer is megmérkőznek Montenegróval. Az első meccset a Vidi fiatal csatára, Tóth Tamás Vid döntötte el. A második találkozót csütörtökön Csákváron rendezték meg. 

Magyarország-Montenegró 2-1 (1-1)
Magyarország: Bánhegyi Bogdán - Kaján Norbert (Deákovits Richárd, 91.), Dragóner Áron (Nagy Zoltán, 46.), Lénárt Gábor, Fábián Bence - Jurek Gábor (Dénes Csanád Vilmos, 62.), Tuboly Máté (Sipos Szabolcs, 62.), Kocsis Dominik (Sebők Péter, 74.), Kállai Zalán (Gyuris Aurél, 62.) - Molnár Ádin (Tóth Tamás Vid, 46.), Rácz Balázs (Szijjártó Ármin, 74.)

A magyar válogatott nagyszerűen kezdte a páros felkészülési mérkőzés csákvári visszavágóját, rögtön a második percben megszerezte a vezetést: labdát szereztünk az ellenfél térfelén, majd pillanatok alatt helyzetet dolgoztunk ki, amelyet Rácz Balázs magabiztosan váltott gólra (1-0). A vezetés kissé megnyugtatta a mieinket, a vendégek pedig kettőzött erővel kezdtek támadni az egyenlítésért, és több lehetőséget is kialakítottak. A 39. percben egy mélységi passzt nem tudtunk levédekezni, Medo Jukovic pedig megszerezte az egyenlítő találatot (1-1).

Jót tett a szünet a mieinknek, a fordulás után a magyar válogatott visszavette az irányítást, és egymás után vezette akcióit, nyomás alatt tartva az ellenfél kapuját. A 78. percben góllá érett a fölényünk, egy jobb oldali beadás után Szijjártó Ármin fejelt a kapu bal oldalába (2-1). A folytatásban még lőttünk egy les miatt érvénytelenített gólt is, de az eredmény már nem változott, csapatunk sorozatban harmadik győzelmét aratta, és így szépen zárta a 2021-es évet - olvasható az mlsz.hu-n.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek