hu en
2021. November 24. 09:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
VIDISHOP
Idén is kihagyhatatlan akcióval vár a Red&Blue Friday!

November 26-án mindenképpen látogass el a VidiShopba, vagy keresd fel a www.vidishop.hu oldalt!

Ha november vége, akkor irány a VidiShop, hiszen már harmadik alkalommal kerül sor a Red&Blue Friday-re, azaz a piros-kék péntekre! Ezen a napon (az eleve akciós termékeket leszámítva) mindent 15 százalékkal olcsóbban lehet megvásárolni személyesen a VidiShopban, illetve a vidishop.hu webáruházban is.

Érdemes saját magatok számára is körülnézni, azonban ne felejtsétek, hamarosan jönnek az ünnepek, Vidi-szurkoló szeretteitek pedig biztosan szívesen találnának a csizmákban, vagy a fa alatt egy Vidi-sálat, vagy piros-kék mezt. Amennyiben személyesen szeretnétek válogatni a Red&Blue Friday során, megtehetitek ezt 10:00 és 17:30 között (ebédszünet: 13:00-13:30), a neten pedig ide kattintva tudtok nézelődni, majd vásárláskor a kosárban a  “MOL Fehérvár FC bérletkód megadása/kupon megadása” mezőbe kell beírnotok az RBF15 kódot.

A kedvezménykupon használatának részletes leírásához kattints ide. Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze és a készlet erejéig érvényes. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek