hu en
2021. November 05. 14:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
ELLENFÉL-LES
A hetedik helyezett ZTE-t fogadjuk vasárnap

A találkozó 17.30-kor kezdődik a MOL Aréna Sóstóban. 

Az OTP Bank Liga 12. fordulójának utolsó mérkőzésén a ZTE FC látogat Székesfehérvárra.

Waltner Róbert együttese a bajnokság első harmada után a hetedik helyen áll, 4 győzelemmel, 2 döntetlennel és 5 vereséggel. A DVSC-t és az FTC-t is idegenben győzték le, mi 1-1-es döntetlent értük el ellenük az első játéknapon. Köszönhetően három zsinórban megnyert meccsnek, 5 pontra elléptek a kiesőhelyektől, bár a legutóbbi fordulóban nagy verésbe szaladtak bele Kisvárdán (0-5). 17 gólt szereztek eddig (Koszta Márk egymaga 6-ot) és 25-öt kaptak, utóbbi a legrosszabb mutató a mezőnyben. 

A vasárnapi lesz a két csapat 86. összecsapása az élvonalban, 39 Vidi-siker mellett 24 döntetlen született, a zalaiak 22-szer nyertek. Csapatunk pályaválasztása mellett a 41. meccsre kerül sor, így még jobb a mérlegünk, 25 győzelem, 10 döntetlen és 5 vendég-győzelem a statisztika. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek