hu en
2021. November 01. 10:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a BVSC-Zugló elleni MOL Magyar Kupa-meccsre

Jegyet csak a meccsnapon, a mérkőzés helyszínén tudtok vásárolni egységesen 1000 forintért. 

Csapatunk november 3-án, szerdán 12:30-kor a BVSC-Zugló otthonában lép pályára a MOL Magyar Kupában a legjobb 16 közé jutásért. 

A Szőnyi úti Stadion kapui egy órával a kezdés előtt, 11:30-kor nyitnak ki. Belépőjegyet csak a meccs napján a helyszínen tudtok vásárolni, egységesen 1000 forintért. 

A sporttelep zárt  parkolójában egyszerre maximum 80-90 személyautó tud parkolni. A parkoló fizetős! Behajtani a Teleki Blanka utcáról, vagy a Szőnyi útról tudtok. A vendégbejárat körülbelül 100 méterre található a parkolótól.

A Teleki Blanka utcában lévő közterületen nagy méretű, ingyenes parkoló található. A vendégbejárat a Teleki Blanka utcáról nyílik.

A vendégszurkolók részére  a kijelölt szektorok mellett büfé és mosdó is rendelkezésre áll. A belépéshez védettségi igazolvány és egy fényképes igazolvány szükséges. 

Védettségi igazolvány minden esetben szükséges. A hatályos jogszabályoknak megfelelően érvényes védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni a stadionba. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolók védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek