hu en
2021. November 01. 16:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu, feol.hu
A Vidi-család elhunyt tagjaira emlékezünk

Halottak napja alkalmából megemlékezünk a klubunkhoz kötődő emberekről, akiktől az elmúlt egy évben kellett végső búcsút vennünk.

A katolikus egyházban a Mindenszentek utáni nap, vagyis november 2-a a tisztítótűzben szenvedő lelkek emléknapja. Az alábbiakban - kronológiai sorrendben - végigvesszük, kik távoztak közülünk az elmúlt évben.

2021. március 15.

Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 54. évében hunyt el a fehérvári kosárlabda legendás alakja, a Videoton SC korábbi remek játékosa, Hegedűs Péter.

2021. szeptember 20.

81 esztendős korában elhunyt klubunk egykori támadója, Balogh Károly, aki 1959 és 1969 között - megszakításokkal - összesen 181 alkalommal lépett pályára klubunk színeiben, ezeken pedig 60 gólt szerzett. Tagja volt az 1967-es NB I/B-s ezüstérmes és az 1969-es NB I/B-s aranyérmes csapatunknak is, valamint természetesen a Vidi első NB I-es együttesében is szerepelt 1968-ban, sőt klubunk első NB I-es bajnokiján is ott volt a kezdőben. 

Emlékezzünk rájuk és a Vidi-család minden olyan tagjára, akik már nincsenek velünk, de szívünkben örökké élni fognak!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek