hu en
2021. Október 15. 08:35  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Együtt a mellrák ellen! - jótékonysági licit

Licitálj a csapat által dedikált Vidi-mezre, valamint a szintén dedikált adidas labdára október 21-ig, és segítsd a „Betegápolásért Alapítvány​” munkáját!

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, a korábbi évekhez hasonlóan idén is csatlakozott klubunk a kampányhoz. A Magyarországon is sok embert érintő betegség időben felismerve legyőzhető, éppen ezért lényeges a szűréseken való részvétel - erre hívják fel ilyenkor a figyelmet világszerte.

Az összefogás egyik első lépéseként a molfehervarfc.hu fejlécében egy rózsaszín masni, azaz a kezdeményezés szimbóluma látható egész hónapban, A következő hazai bajnokinkon, a Budapest Honvéd FC elleni találkozón, játékosaink a bevonulás alkalmával rózsaszín pólót fognak viselni, a cserék és a stábtagok pedig rózsaszín szalagot viselnek a kispadon. A szombati mérkőzésen mammográfiás tanácsadás is lesz a szurkolói zónában.

Az "Együtt a mellrák ellen!" kampány részeként klubunk ismét indít jótékonysági licitet a Vaterán, és az ebből befolyó teljes összeget a „Betegápolásért Alapítvány​"​ részére ajánlja fel. Az árverés keretében egy a csapat által dedikált 2021/22-es hazai mez és egy szintén a csapat által dedikált 2021/22-es adidas replika labda kerül kalapács alá.

A „Betegápolásért Alapítvány​" egyik alapítója a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház. A közhasznú alapítvány elsődleges feladatának tekinti, hogy segítse a kórházba a korszerű ápolási eszközök beszerzését, amelyek hozzájárulnak a magasabb szintű ellátáshoz, a betegek magasabb komfortjának biztosításához.

A MOL Fehérvár FC játékosai által dedikált 2021/22-es hazai mezre ide kattintva licitálhatsz! A mez kikiáltási ára 25.000 ft, licitlépcső 10.000 ft.

A MOL Fehérvár FC játékosai által dedikált 2021/22-es adidas replika meccslabdára ide kattintva licitálhatsz.  A labda kikiáltási ára 10.000 ft, licitlépcső 10.000 ft.

A licitálás október 15-én, pénteken 14 órakor indul és október 21-én, csütörtökön 14 órakor fejeződik be. 

A „Betegápolásért Alapítvány​" céljai:

  • Segíteni az egészséget befolyásoló feltétel- és eszközrendszert.

  • Elősegíteni, hogy a kórház nővérei és asszisztensei mind képzettebbek legyenek, ezért támogatják a kapcsolódó tárgyú szakmai továbbképzéseket.

  • Elősegíteni, hogy a kórház ápolói, nővérei és asszisztensei szabadidejüket is hasznosan és igényesen tölthessék el, ezzel is hozzájárulva a kórházi szakdolgozók általános közérzetének javításához, és ezáltal a hosszútávon nyugodtabb, emberközelibb és az egészségügyi szakellátást pozitívan befolyásoló kórházi légkör kialakításához.

Kérjük, segítsd Te is egy licittel az alapítvány munkáját! Köszönjük!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek