hu en
2021. Október 12. 22:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: mlsz.hu
Csoportgyőztesként jutott az elitkörbe Fodor Péter és az U19-es válogatott

Játékosunk két mérkőzésen lépett pályára a csoportkör során.

Férfi U19-es válogatottunk kényelmes helyzetben várta a hazai rendezésű Európa-bajnoki csoportkör utolsó fordulóját, hiszen a fehéroroszok 2-1-es és az észtek 2-0-s legyőzésével már a második körben kiharcolta a továbbjutást az elitkörbe.

A Vidi fiatal utánpótlás-válogatottja, Fodor Péter Fehéroroszország ellen az 58. percben lépett pályára, az észtek ellen nem kapott lehetőséget, majd az Ausztria elleni, végül 1-1-es döntetlennel véget érő és csoportelsőséget érő találkozón pedig kezdőként 45 percet kapott az U19-es gárda szövetségi edzőjétől, a Vidi II korábbi trénerétől, Tímár Krisztiántól.

A magyar csapat tehát hét ponttal, két győzelemmel és egy döntetlennel a csoport élén végzett, így az elitkör decemberi sorsolásán két csoportmásodikat és egy csoportelsőt kap majd ellenfélnek.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek