hu en
2021. Szeptember 13. 10:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kölcsön-figyelő: Szabó Levente góllal debütált Budafokon

Így szerepeltek kölcsönjátékosaink szeptember második hétvégéjén.

Öt játékosunk szerepel kölcsönben a 2021/2022-es szezonban, Dala Martin és Kojnok Zsolt pedig a kooperációs szerződés keretein belül léphetnek pályára a Budaörs színeiben.

Előbbi meg is tette ezt (utóbbinak értelemszerűen nem volt erre lehetősége, hiszen az NB I-ben lépett pályára Mezőkövesden) a Merkantil Bank Liga 7. fordulójában, fiatal, mindössze 17 éves kapusunk harmadik alkalommal volt kezdő az NB II-ben, első alkalommal sikerült kapott gól nélkül lehoznia egy mérkőzést, hiszen a III. Kerület elleni találkozó 0-0-ra végződött. A 67. percben hosszú sérülése után újra pályán volt kölcsönjátékosunk, a szintén a Budaörsöt erősítő Halmai Ádám is.

A másodosztályban lépett pályára támadónk, Szabó Levente is, aki egyelőre nagyon gólerősen futballozik a tavaly még NB I-es Budafok együttesében. Levente a múlt héten edzőmérkőzésen győztes gólt rúgott a Budapest Honvédnak, és bajnokin is csak 19 perc kellett neki, hogy betaláljon a 4-2-re megnyert Tiszakécske elleni találkozón.

Az NB I-ben Zeke Márió és Géresi Krisztián lépett pályára, a Gyirmóton szereplő balhátvéd végigjátszotta a DVSC elleni elveszített bajnokit, a PAFC-ban futballozó támadó pedig csereként állt be a Kisvárda ellen vasárnap este. A Craiova, Lyes Houri csapata hétfőn este lép pályára a Sepsi ellen, kizárólag a román csapat stábján múlik, hogy a francia középpályás lehetőséget kap-e.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek