hu en
2021. Szeptember 06. 11:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A hetedik helyen álló Mezőkövesdhez látogatunk szombat este

Pintér Attila csapata jól kezdte a szezont, de az elmúlt 3 fordulóban megtorpantak.

Szombat este Mezőkövesden lépünk pályára az OTP Bank Liga 6. fordulójában. 

A matyóföldi együttes két győzelemmel indította a 2021-2022-es idényt, legyőzték idegenben a Paksot, majd hazai pályán a ZTE-t, utána viszont vereség (FTC) - döntetlen (Gyirmót) - vereség (KIsvárda) sorozatot produkáltak. Öt meccs alatt 7 gólt szereztek és 10-et kaptak, a tabella hetedik helyén állnak.

Pintér Attila csapata az előző szezont a 8. helyen fejezte be, a három ellenük vívott tavalyi mérlőzésünkből kettőt megnyertünk, egyszer döntetlent játszottunk. 

A nyári átigazolási szezonban távozott a sárga-kékektől többek között Barczi Dávid (III. Kerületi TVE), Ulysse Diallo (mali), Konsztantinosz Dimitriu (Panszerraikosz), Eperjesi Gábor (Diósgyőri VTK), Guzmics Richárd (Szombathelyi Haladás), Jagodics Márk (Budafoki MTE), Karlo Kamenár (Zrinjski Mostar), Mihajlo Meszki (FK Minaj), Andrij Neszterov (Polisszja Zsitomir), Szappanos Péter (Bp. Honvéd) és Takács Péter (Putnok) is, érkezett viszont mások mellett Antal Botond (DVTK), Baki Ákos (MTK Budapest), Andreias Calcan (Poli Iasi), Cseke Benjámin (MTK Budapest), Sztefan Drazsics (DVTK), Kocsis Gergő (Podbeskidzie Bielsko-Biala), Madarász Márk (Puskás Akadémia), Héctor Martínez (AEK Larnaca), Riccardo Piscitelli (CD Nacional) és Tordai Árpád (FC Farul Constanta).

A Mezőkövesd pályaválasztása mellett a szombati lesz a két csapat 10. első osztályú bajnokija, a statisztika nem is lehetne a mostani állapotnál kiegyensúlyozottabb, 3 Vidi-győzelem, 3 kövesdi siker és 3 döntetlen született az elmúlt 7 év összecsapásain. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek