hu en
2021. Szeptember 02. 09:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szeptember 15-től újraindul a vidis ovifoci

Szerda esténként a középsős és nagycsoportos gyerekeket várja klubunk a Vidi műfüves edzőcsarnokában. 

Az egészségügyi világjárvány miatti közel egyéves kényszerszünet után, idén szeptemberben újraindul klubunk nagy sikerű ovifoci-programja. Hetente egy alkalommal, szerdánként 18 órától 19 óráig várjuk a középsős és nagycsoportos, kiemelten a 2017-ben született gyerekeket, akik szívesen megismerkednének a foci alapjaival. Az első foglalkozásra 2021. szeptember 15-én kerül sor a MOL Fehérvár FC műfüves csarnokában a Csikvári úton. 

Fontos, hogy a gyerekeket csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szülő, illetve nagyszülő kísérheti el, és a csarnokban a szájat és orrot takaró maszk viselése kötelező számukra. Az ovifocin való részvétel regisztrációhoz kötött, jelentkezni Palánki Csabánál lehet a 0630/668-6816-os telefonszámon, vagy a palanki.csaba@gmail.com e-mail-címen. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek