hu en
2021. Augusztus 30. 12:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Négy légiósunkra számítanak hazájuk válogatottjaiban

Visar Musliu, Jevhen Makarenko, Stopira és Rus Adrián kapott meghívót a szűk keretekbe.

Nem csak a magyar válogatottban küzdenek a sikerekért Vidi-játékosok, hiszen több légiósunk számára is meghívót postáztak az elmúlt napokban hazájukból.

Visar Musliu Örményország, Izland és Románia ellen készülhet, utóbbi mérkőzésen akár Rus Adriánnal is összecsaphat, aki a román válogatott színeiben játszhat Észak-Macedónia mellett Izland és Liechtenstein ellen.

Jevhen Makarenkóra az új ukrán szövetségi kapitány Oleksandr Petrakov is számít, középpályásunk Kazahsztán és Franciaország ellen léphet pályára. Stopira pedig a Zöld-foki Köztársaság legjobbaival a Közép-afrikai Köztársaság és Nigéria ellen kaphat szerepet.

Meghívót kapott még a gambiai válogatott keretébe egyik nyári igazolásunk Lamin Jallow is, azonban az afrikai ország szövetsége a hétvégén jelentette be, hogy a tervezett edzőmérkőzés elmarad, így támadónk ezúttal nem tudja majd gyarapítani válogatottságainak számát.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek