hu en
2021. Augusztus 18. 13:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A remekül rajtoló Kisvárdát fogadjuk

A piros-fehér gárda három játéknap után 100 százalékos az NB I-ben és vezeti a tabellát. 

Szombaton a Kisvárda Master Good lesz az ellenfelünk az OTP Bank Liga 4. fordulójában. Első hazai bajnokink 18.15-kor kezdődik a MOL Aréna Sóstóban.

A szabolcsi csapat kitűnően kezdte az idei szezont, három meccsből hármat megnyertek (mindegyiket 2-1-re), ráadásul kétszer idegenben játszottak. Az első fordulóban az FTC, a harmadikban az MTK otthonából vitték el a három pontot, a kettő között a Gyirmótot verték hazai pályán. 

A nyári átigazolási szezonban távozott Kisvárdáról Sassá (?), Cornel Ene (Gyirmót), Fernando Viana (Újpest FC), Horváth Zoltán (DVTK), Kovácsréti Márk (MTK) és Mihai Minca (?) is, érkezett viszont Jasir Asani (FK Partizani), Jasmin Mesanovic (FK Sarajevo), Nagy Krisztián (Ajka), Németh Márk (Újpest FC), Ötvös Bence (Nyíregyháza) és Ionut Peteleu (UTA Arad).

Új vezetőedzővel vágott neki az új szezonnak a piros-fehér együttes, Joao Janeiro személyében portugál szakember ült le a kispadra májusban. Janeiro korábban a másodosztályú Szegedet irányította. (2019 decemberében a Magyar Kupában játszottunk az általa irányított Szegeddel és végül hosszabbításban jutottunk tovább.) 

Az előző szezont az 5. helyen befejező csapattal legutóbb április elején találkoztunk, ezen a meccsen debütált vezetőedzőnk, Szabics Imre, a végeredmény 0-0 lett. Székesfehérváron eddig öt bajnokit játszottunk történelmünk során a Kisvárdával és mind az ötöt megnyertük.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek