hu en
2021. Július 24. 16:35  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Öt fiatal játékos kapott profi szerződést

Közülük többen is együtt készülnek az NB I-es kerettel. 

Öt fiatal játékossal írt alá profi szerződést klubunk. Dala Martin és Tóth Tamás Vid saját nevelésű futballistáink és már hosszabb ideje az NB I-es kerettel készülnek.

A felvidéki Kovács Bence tavaly érkezett a Győri ETO FC-től a Vidibe, az előző idényben az U17-es és U19-es csapataink mellett az NB III-as Vidi II-ben is pályára lépett és jelenleg is második csapatunkkal készül a galántai születésű labdarúgó, aki már a szlovák utánpótlás-válogatottban is bemutatkozott. 

A nyári átigazolási időszakban érkezett klubunkhoz és az NB III-as Vidi II-vel készül Berekali Márk és Papp Milán. Berekali 2016-ban Szekszárdról került a Puskás Akadémiára, ahol az elmúlt években az U16-os, U17-es és U19-es csapatokban szerepelt, az előző idényben pedig a Puskás Akadémia FC II egyik alapembere volt. Papp Milán 2014 és 2020 között szerepelt a Puskás Akadémia utánpótlás-csapataiban, az előző idényben pedig előbb az NB II-es Csákvárban majd a szintén NB II-es Szeged együttesében játszott.

Mind az öt fiatal játékosnak szívből gratulálunk, és sok sikert kívánunk nekik itt a Vidiben!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek