hu en
2021. Július 15. 07:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szabics Imre: “Hiszünk a saját erősségeinkben”

Az Ararat Yerevan elleni visszavágó magyar idő szerint csütörtökön 15.00 órakor kezdődik.

“Egy nehéz mérkőzés vár ránk, ahol el kell mennünk a határainkig és száz százalékot kell nyújtanunk ahhoz, hogy elérjük azt, amiért jöttünk és továbblépjünk a következő körbe. Egy nagyon kellemetlen ellenféllel állunk szemben, amely világos tervvel rendelkezik a játékával kapcsolatosan, szervezetten játszanak, de hiszünk a saját erősségeinkben és abban, hogy eredményesen zárjuk az első fordulót.”

Az örmény sajtó Szabics Imrét Vardan Bichakhchyan azon megjegyzéséről is kérdezte, amelyben az örmény tréner arról beszélt, hogy a MOL Fehérvár FC-t tartja papíron a párharcban az erősebb csapatnak, de természetesen a pályán igyekeznek eltüntetni majd együttesével a különbséget.

“Ezen a szinten, bármely európai kupában szerintem minden mérkőzésnek megvan a saját dinamikája, egy-egy meccsen bármi megtörténhet. Ha képesek vagyunk a tudásunk legjavát nyújtani és nagy tempót diktálni a pályán, akkor megnyerhetjük az Ararat elleni visszavágót” - mondta vezetőedzőnk.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek