hu en
2021. Június 19. 20:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Juhász Roland: "Büszke vagyok a magyar válogatottra"

Roli mellett Lyes Houri is nyilatkozott honlapunknak a franciák elleni 1-1-es döntetlennel zárult mérkőzésről. 

"Már az Eb előtt is tisztában volt mindenki azzal, hogy ebben a halálcsoportban az is óriási eredmény lenne számunkra, ha legalább 1 pontot sikerülne szereznünk. Az pedig, hogy a világbajnok franciák ellen sikerült ez, szinte hihetetlen. Ráadásul teljesen megérdemelt ez a pontszerzés, ugyanis a védekezésünk ezúttal is stabil volt, akárcsak a portugálok ellen 85 percig. Akkor a jó teljesítményért még sajnos nem járt pont. Mindenképp ki kell emelni, hogy a magyar szurkolók ismét fantasztikus hangulatot varázsoltak a Puskás Arénában, biztos vagyok benne, hogy ez is kellett ehhez a szenzációs eredményhez. Annak pedig külön örülök, hogy Fityó szerezte ezt a rendkívül fontos gólt, nemcsak azért, mert Vidi-játékos, hanem azért is, mert 5 évvel ezelőtt kegyetlenül elbánt vele az élet az Eb-n. Most azonban sok mindent visszakapott, igaz, ezért rengeteget is tett, nagyon sok munka van ebben a sikerben. Úgy gondolom, újfent büszke lehet az ország a válogatottra, az eddigi két mérkőzésbe a szívét-lelkét beletette az egész csapat. Ezt a mai pontszerzést össze sem lehet hasonlítani a 2016-os portugálok elleni 3-3-mal, hiszen akkor már a továbbjutást követően a csoport első helyéért játszottunk, jóval kisebb volt a nyomás rajtunk, felszabadultan futballozhattunk. A franciák elleni találkozónak pedig még komoly tétje volt, a döntetlennel versenyben maradt a válogatott a továbbjutásért. Azt hiszem, azt kevesen gondolták volna a torna kezdete előtt, hogy ebben a csoportban úgy utazhatunk majd Münchenbe, hogy lesz még esélyünk a továbbjutásra. Nagyon büszke vagyok a magyar válogatottra!" - nyilatkozta honlapunknak Juhász Roland. 

"Nagyon meglepett a magyar válogatott jó játéka, nem hittem volna, hogy ennyire megnehezíti Franciaország dolgát. Úgy gondoltam, magabiztos francia siker fog születni, azonban a magyar csapat óriási szívvel küzdött és megérdemelten szerezte meg az egyik pontot. Fiola Attila csatárokat megszégyenítő, fantasztikus gólt szerzett. Nyilván a meccs összképe alapján nekünk volt több helyzetünk, mi birtokoltuk többet a labdát, de amilyen fegyelmezetten futballozott végig a magyar együttes, az nagyon ritkán látható a mai futballban. Minden elismerésem a magyar csapat felé, úgy gondolom, a magyar emberek büszkék lehetnek a válogatottjukra" - nyilatkozta honlapunknak francia középpályásunk, Lyes Houri.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek