hu en
2021. Június 05. 08:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Így szerepeltek a Vidi külföldi válogatott játékosai

Musliuék Szlovéniával és Kazahsztánnal mérkőztek meg, Zivzivadze csereként lépett pályára Románia ellen. 

A magyar válogatott mellett több olyan nemzeti csapat is pályára lépett a napokban felkészülési mérkőzésen, melyben szerepeltek Vidi-játékosok.

Észak-Macedónia
Musliuék kedden Szlovénia ellen, pénteken pedig Kazahsztán ellen játszottak nemzetközi felkészülési meccset. A szlovénok ellen a 96. percig 1-0-ra vezetett Észak-Macedónia, a 97. minutumban azonban sikerült Szlovéniának kiegyenlítenie. Az egy félidőt emberhátrányban játszó Kazahsztánt azonban simán, 4-0-ra legyőzték. Válogatott védőnk mindkét mérkőzést végigjátszotta, míg korábbi játékosunk, Boban Nikolov mindkét meccsen kezdő volt, de mindkétszer lecserélték. Musliuék az Eb-n Ausztriával, Ukrajnával és Hollandiával szerepelnek azonos csoportban, az első két meccsüket Bukarestben játsszák majd, míg a hollandok ellen Amszterdamban lépnek pályára.

Grúzia/Románia
Budu Zivzivadze a 81. percben csereként kapott lehetőséget szerdán a románok ellen 2-1-re megnyert idegenbeli felkészülési találkozón. A hazaiaknál Rus Adrián nem lépett pályára. Grúzia legközelebb vasárnap Hollandiában játszik majd, míg a románok - ugyancsak vasárnap - Angliával mérkőznek meg Middlesbroughban.

Zöld-foki szigetek
A szeptemberi vb-selejtezőkre készülő Zöld-foki szigetek jövő héten kedden és csütörtökön Szenegál, illetve Bissau-Guinea ellen játszik majd felkészülési mérkőzést Stopirával a keretben.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek