hu en
2021. Május 01. 10:10  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói infók a MOL Magyar Kupa-döntőre

A Vidi - Újpest összecsapást szurkolók előtt rendezik, szombaton, 15.00-tól indul a jegyértékesítés!

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szombati közleményének értelmében a hétfői, MOL Fehérvár FC - Újpest FC MOL Magyar Kupa-döntőt szurkolók előtt rendezik meg. 

8000 jegyet kap mindkét csapat szurkolótábora, a Vidi-szurkolók a Puskás Aréna Dózsa György út felöli oldalát tölthetik meg már 18.00-tól! A mérkőzés alatt a stadionkertben és az 1. szinten sem lesz körbejárható az aréna, a megfelelő lelátó felőli kapukon léphettek be a stadionba (az adott oldalon az ellentétes öltözetű szurkolókat nem engedik be a kapukon).

Négy különböző árkategóriájú jegyet tudtok vásárolni, 5000, 4000, 3000, illetve 2000 forintért. 

Kérjük, hogy csak a Vidi-szektorokba vásároljatok jegyet! (a térképen a felezővonaltól a Dózsa György út felé eső ülőhelyek)

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy jegyvásárlásra kizárólag online, az MLSZ rendszerén keresztül, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül van lehetőségetek! A megvásárolt belépőket mobileszközre letöltve vagy kinyomtatva lehet bemutatni a stadionba történő belépésnél. A jegyek névre szólnak, ennek megfelelően a vásárláshoz személyes adatok megadására van szükség (klubkártyára nincs szükség a vásárláshoz, de adatok megadására lehet használni a gyorsabb vásárlás érdekében). Mozgáskorlátozott jegyek az mlsz@interticket.hu e-mail-címen igényelhetők.

A mérkőzés kiemelt biztonsági fokozatú, a beléptetésnél ellnőrzésre kerül mind a személyazonosító, mind a védettséget igazoló plasztiklap. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyáát fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

Kérjük, hogy a mérkőzés előtt és után, a stadion területén kívül is tartsátok be a járványügyi előírásokat, illetve, bár a stadion területén nem kötelező a maszk viselése, javasoljuk, hogy viseljétek!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek