hu en
2021. Április 22. 20:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Idei utolsó hazai bajnokinkon az FTC-t fogadjuk

Vasárnap 17.00-kor kezdődik a zöld-fehérek elleni találkozó.

Az OTP Bank Liga 31. fordulójában az FTC-t látjuk vendégül a MOL Aréna Sóstóban, a mérkőzés vasárnap 17.00-kor kezdődik majd.

Szerhij Rebrov együttese a hétközi fordulóban matematikailag is bebiztosította bajnoki címét, mégpedig az Újpest 3-0-ás legyőzésével. Ez volt a harmadik "meccslabdája" a zöldeknek, a 29. fordulóban Kisvárdán és előtte, hazai pályán a Puskás Akadémia ellen sem tudtak győzni, így végül kedden nyerték meg az aranyérmet.

20 győzelem és 9 döntetlen mellett egyszer szenvedtek vereséget, gólarányuk 63-19, legeredményesebb játékosuk a 12 találatnál járó Myrto Uzuni. 

Ebben a szezonban két bajnokit játszottunk az FTC-vel, októberben 1-1 lett a vége Székesfehérváron, februárban 2-0-ra kikaptunk idegenben.

Sokkal szebb emlék a szintén februárban - már Szalai Tamás ideiglenes irányításával - lejátszott MOL Magyar Kupa-nyolcaddöntő, amit 2-1-re megnyertünk a Groupama Arénában, egy nagyszerű győzelemmel búcsúztattuk a Ferencvárost a sorozattól.

Pályaválasztásunk mellett az elmúlt 10 Vidi - FTC összecsapáson ötször nyertünk, háromszor játszottunk döntetlent és kétszer kikaptunk, legutóbbi győzelmünk tavaly júniusban volt ellenük, amikor a visszavonuló Juhász Roland góljával 1-0 lett a végeredmény a javunkra.

Ezúton is felhívjuk figyelmeteket, hogy a vasárnap 17:00-kor kezdődő MOL Fehérvár FC - FTC bajnokit zárt kapuk mögött rendezzük meg, kérünk benneteket, ne induljatok el a mérkőzésre, mert nem fogtok tudni belépni a stadionba! Az összecsapásról a molfehervarfc.hu oldalon élő, szöveges tudósítást olvashattok, az M4 Sporton és az m4sport.hu weboldalon pedig élőben nézhetitek a meccset!

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek