hu en
2021. Április 12. 07:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
3-0-ra legyőzte második csapatunk a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő együttesét

Elek Ákos duplázott, rajta kívül 17 éves támadónk, Dékei Márk is eredményes volt a Gárdony ellen.

NB III Nyugati csoport, 2020-2021, Tavaszi szezon, 28. fordulóMeccs center 
3-0
(1-0)
Elek 36, Elek 66, Dékei 90
MOL Fehérvár FC II:
Dala -- Szileszki (Tóth Tamás Vid 58), Elek, Kojnok, Horváth, Major (Fodor 79), Urbán (Kövesdi 58), Papp (Rónaszéki 88), Tóth, Tóth Bence (Dékei 58), Tarnóczi

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő:
Erdélyi -- Ujvári, Cziklin, Balogh, Patócs (Miskei 58), Koronczi, Balogh (Király 66), Rodenbücher (Nagy 73), Sárossy, Kercsó, Szabó
2021.04.11. SzékesfehérvárMOL Aréna Sóstó edzőpályaJátékvezetők: Szalai LászlóKeszthelyi TamásSzalai Dávid

Vasárnap délelőtt megyei rangadóra került sor Székesfehérváron, NB III-as csapatunk a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő csapatát látta vendégül. Ősszel Agárdon Papp Marcell góljával 1-0-ra nyertünk és ezúttal is a 3 pont megszerzése volt a Vidi II legfőbb célja.

A fehérvári fiatalok már az első perctől kezdve mezőnyfölényben futballoztak, a játék pedig többnyire a vendégek térfelén zajlott. Ennek ellenére gólhelyzetet nem igazán tudtunk kialakítani a fegyelmezetten védekező gárdonyiak kapuja előtt. A 36. percben sikerült megszereznünk a vezetést, Elek Ákos távoli lövése egy vendég védőt is érintve jutott a Gárdony kapujába (1-0). 

A második félidőben is a mieink akarata érvényesült a pályán, a gárdonyiak a második 45 percben ugyan aktívabban támadtak, de igazán nagy veszélyt nem jelentettek Dala Martin kapujára. Sőt, a 66. percben Kövesdi 14 méteres lövését még a gólvonalról kivágta az egyik gárdonyi védő, a kipattanót azonban Elek Ákos 17 méterről látványos mozdulattal juttatta a kapuba (2-0). 

A 90. percben két fiatal fehérvári játékos hozta össze az újabb Vidi-gólt: a 16 esztendős Tóth Tamás Vid - aki pénteken a Vidi U17 - FTC U17 bajnokin kétszer is bevette a zöld-fehérek kapuját a 2-1-es fehérvári sikerrel végződött találkozón - adott zseniális labdát Dékei Márknak, 17 esztendős támadónk pedig 12 méterről szépen lőtte ki a hosszú alsó sarkot (3-0).

Szalai Tamás együttese néhány nap alatt kétszer is 3-0-ra nyert a bajnokságban, így a középmezőnyből, a 10. helyről várhatja az újabb bajnoki fellépést, melyre szerdán 16:30-kor Székesfehérváron kerül sor a 4. helyezett Nagykanizsa ellen. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek